SPRAY IZOTONIC

IGIENA NAZALĂ

MARIMER® Spray Izotonic este un produs 100% natural, steril şi fără conservanţi.
Natural bogat în săruri minerale şi în oligoelemente marine, MARIMER® spray nazal este recomandat sugarilor, copiilor şi adulţilor pentru lavajul zilnic al foselor nazale, mai ales în caz de nas înfundat sau uscat.

Un veritabil gest de prevenţie, îndepărtarea mucozităţilor şi lavajul nazal zilnic cu apă de mare sunt indispensabile. Acestea permit limitarea riscurilor de suprainfecţie bacteriană şi atenuează simptomele.

Cilii vibratili îşi pot relua activitatea, mucoasa este umidificătă, iar organismul îşi recapată unul dintre bastioanele sale de apărare.
Sistemul de microdifuziune permite o acoperire optimă a foselor nazale. Dimensiunea mică a picăturilor le va permite o mai bună aderare la mucoasă, facilitând astfel umidificarea ei.

separation

MECANISMUL DE ACŢIUNE AL MARIMER® SPRAY IZOTONIC

separation

COMPOZIŢIE

100% apă de mare diluată, izotonică, sterilă.

INDICAŢII

MARIMER® este recomandat întregii familii: pentru igiena zilnică a foselor nazale, pentru umidificarea mucoasei nazale uscate şi ca adjuvant în tratamentele afecţiunilor ORL.

POSOLOGIE

1 pulverizare în fiecare nară, de 1 – 4 ori pe zi, la nevoie. MARIMER® poate fi utilizat zilnic şi pentru o perioadă prelungită.

CE0459 – Acesta este un dispozitiv medical – A se folosi cu atenţie.